Istorijat

Naše iskustvo od 19 godina rada u obavljanju poslova pružanja kadrovskih usluga na tržištu Republike Srbije za Vas je garancija da ove poslove izvršavamo profesionalno, odgovorno i uz poštovanje Vaših zahteva kao i korektan odnos prema kandidatima i zaposlenima.

Posedujemo izuzetno bogatu bazu kandidata sa preko 30.000 biografija svih profila. Na teritoriji Srbije smo jedina agencija za zapošljavanje koja ima razvijenu mrežu ogranaka i zastupnika u svakom većem mestu: Beograd, Kragujevac, Kraljevo, Subotica, Zrenjanin, Apatin, Sremska Mitrovica, Smederevo, Zaječar, Majdanpek, Vrnjačka Banja, Gornji Milanovac, Niš, Prokuplje itd.

Velika mreža naših ogranaka i zastupnika predstavlja garanciju da ćemo u svakom trenutku odgovoriti svim Vašim zahtevima.

Obavljamo našu delatnost uz poštovanje Zakona o radu, Zakona o agencijskom zapošljavanju, Zakona o zapošljavanju nezaposlenih lica i poštujemo potpisan Kodeks o saradnji sa Nacionalnom službom za zapošljavanje.

MG Group poseduje sledeće licence izdate od strane Ministarstva rada:

  • Licenca za zapošljavanje (posredovanje pri zapošljavanju)
  • Licenca za privremeno zapošljavanje (na određeno ili neodređeno vreme)

Polaganjem kursa o GDPR-u i sticanjem licenci za rukovođenje poverljivim podacima, naši radnici i klijenti mogu računati na potpunu bezbednost svojih podataka.