Zapošljavanje radnika

Zaposleni su faktor uspeha u svakoj vrsti poslovanja ako su raspoređeni u skladu sa njihovim kvalifikacijama. Pomoći ćemo Vam da ostvarite svoj cilj. Mi organizujemo sve korake u postupku zapošljavanja za Vaše buduće radnike i pratimo Vas tokom postupka prijave.

Zbog sezonskih potreba poslovanja neophodno Vam je angažovanje radne snage na određeno vreme. Imamo rešenje za Vas. MG Group Vam pruža usluge prilagođene Vašim potrebama za privremeno zapošljavanje da biste bili u mogućnosti da u svakom momentu adekvatno reagujete na izmene u dinamici poslovanja.

Radnici rade za Vas, ali su zaposleni u kompaniji MG Group prema ugovoru o radu koji je sklopljen sa nama. U zavisnosti od Vaših potreba radni odnos može da bude zasnovan na određeno ili neodređeno vreme. Radnike možemo preuzeti od Vas ali možemo i organizovati selekciju za Vaše potrebe i potom zaposliti kandidate preko naše kompanije. Vaš benefit je što koristite naše dugogodišnje iskustvo u odabiru odgovarajućih profila radnika i imate privilegiju fleksibilnosti koja Vam omogućava ispunjenje planiranog budžeta. Možete se osloniti na naše pravovremene usluge, jer smo mi uvek tamo, gde smo Vam potrebni.

Imate mogućnost da se fokusirate na Vašu osnovnu delatnost i dopustite nam da se pobrinemo za sve ostalo: HR administraciju (prijave i odjave radnika, ugovori, potvrde itd.) i obračun zarada (obračun i isplata zarada, slanje isplatnih listića itd.).

Postavite nam pitanje u vezi sa uslugom "Zapošljavanje radnika"

We can only accept one file in any of the following formats: .doc, .docx, .pdf, .odt, or .ods.

Povratak na naslovnu stranu