Posredovanje pri zapošljavanju

Odabir pravog kandidata je veoma bitan za rast Vašeg poslovanja i zato se oslonite sa punim poverenjem na naše dugogodišnje iskustvo i tržišnu prepoznatiljivost u obezbeđivanju kvalitetnih radnika. Na taj način postićićete smanjenje sopstvenih troškova a obezbediti maksimalni kvalitet procesa regrutacije i selekcije.

Uz angažovanje svih raspoloživih kanala regrutacije možemo Vam u svakom momentu obezbediti kandidate za rukovodeće i specijalizovane pozicije kao i za operativne pozicije u svim industrijama. Zahvaljujući raspoloživim resursima nudimo i brzu zamenu kandidata na osnovu interne baze kandidata.

Naše iskustvo u regrutaciji i selekciji odgovarajućih kadrova je garancija da ćemo Vam u konačnom izboru ponuditi najbolje kandidate koji se uklapaju u Vaše kriterijume. Naši regruteri su specijalizovani za Top menadžment pozicije, kao i za masovne selekcije većeg broja potrebnih kandidata uz obezbeđenu adekvatnu zamenu u najkraćem roku

MG Group Vam nudi sve od pripreme oglasa, celokupnog procesa regrutacije i selekcije, testiranja kompetancija i veština do prezentovanja najboljih kandidata putem izveštaja i organizovanjem finalnog intervjua sa Vama. Konačan izbor zaposlenog je Vaša odluka.

U procesu regrutacije i selekcije koristimo različite kanale za pronalaženje kandidata. Proces selekcije počinje pretragom naše baze kandidata koja broji preko 30.000 cv-jeva, zatim sledi oglašavanje na našem web sajtu i društvenim mrežama, kao i na partnerskim web portalima.

Postavite nam pitanje u vezi sa uslugom "Posredovanje pri zapošljavanju"

We can only accept one file in any of the following formats: .doc, .docx, .pdf, .odt, or .ods.

Povratak na naslovnu stranu